torstai 4. helmikuuta 2016

Lajikokeiluja Jyväskylässä osa 1Eräänä raikkaana talvipäivänä teki mieli harrastaa jotain ulkoliikuntaa, mutta lenkkeily ei houkutellut. Niinpä pakkasin luistimet kassiin ja suuntasin kohti Jyväsjärven retkiluistelurataa. 
Retkiluistimia en omista, mutta hokkareilla pärjäsi erinomaisesti. Jään kunto oli ihan ok, joskin matkan varrella oli melko paljon isoja railoja. Niiden jatkuva väistely kävikin kuntoilusta. 
Pituutta lenkille oli merkitty 
2,5 km, mutta urheilukellooni tallentui 2,8 km matka. Tuon matkan runttasin parhaimmillaan alle 8,5 minuuttiin(siitä pieni haaste lukijoille;)). Kesäisin tulee rullaluistelua harrastettua sauvojen kanssa ja tässäkin ne olisivat olleet hyödylliset.
Reidet ja pakarat kiittivät treenistä seuraavana päivänä, vaikka se jäikin lyhyeksi henkilökohtaisen kuvaajani varusteongelmien vuoksi.
Suosittelen ehdottomasti! Tulee huomaamatta tehtyä lisätöitä, kun puikkelehtii railojen seassa. Pakko se on myös myöntää, että kilpailuvietti ajoi toistuvasti tilanteeseen joka on varmasti ainakin hiihdon harrastajille tuttu: "Pakko päästä tuon ohi". 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti