maanantai 27. maaliskuuta 2017

Mitä sinulle kuuluu?

Kahvitauot ovat olleet rytmittämässä työpäiviä jo yli 100 vuotta. Työnteon kannalta rytmitys on tärkeää, jotta vireystila säilyy koko ajan hyvänä. Kahvitauko mielletään myös tärkeäksi sosiaaliseksi hetkeksi. Kahvikupposen äärellä on mukava vaihtaa viimeisimmät kuulumiset tai kysellä työkavereilta vaikka hyviä vinkkejä seuraavan viikonlopun tekemisille. 

Eräiden tutkimusten mukaan kofeiini parantaa lähimuistia ja mahdollisesti ehkäisee dementiaa. Toiset tutkimukset sanovat, että mitä enemmän juo kahvia, sitä pienempi riski on tyypin 2 diabetekselle. Säännöllinen kahvinjuonti suojaa myös maksaa, eikä tutkimusten mukaan lisää sydän- ja verisuonitautien riskiä. 


No mutta kuinka kahvittelu ja Buugin personal trainerit liittyvät toisiinsa? Olet varmasti huomannut, että ryhmäliikuntakalenterin kautta voi ilmoittautua kahville PT:n kanssa. Jos et ole vielä huomannut, ei hätää. Näin tosiaan siis on. Kahvin lomassa voidaan jutella mieltäsi askarruttavista asioista, tai toiveistasi sekä tavoitteistasi. Olet sitten umpikujassa treenaamisen suhteen, vasta-alkaja tai vaikka haluaisit kokeilla uutta ryhmäliikuntatuntia mutta et tiedä mitä - kahvihetki on juuri näitä kysymyksiä varten. Tärkeintä meille on, että et jää ajatustesi kanssa yksin.

Eli jos on jotain mielen päällä, varaa ihmeessä kahvihetki! Koko homma on sinulle maksuton, eikä aseta jatkovelvoitteita. Haluamme olla mahdollisimman monipuolisesti avuksi, ja kuinkas muuten se parhaiten onnistuisikaan kuin kysymällä teiltä suoraan: mitä sinulle kuuluu? 

-Niina

Lähteet:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti